Vrouwencommissie

Binnen Moskee Nasser Veenendaal is er een vrouwencommissie actief. Deze vrouwencommissie is door en voor vrouwen in het leven geroepen. De commissie is door vallen en opstaan gegroeid tot een steeds meer stabiele groep die allerlei activiteiten organiseert. De commissie wordt geleid door een aantal zusters, bekend bij het bestuur, die samen een hechte groep hebben gevormd.

Deze commissie houdt zich vooral bezig met alle activiteiten die betrekking hebben op de vrouwelijke leden van onze moskee. Er worden vooral activiteiten georganiseerd voor volwassen vrouwen maar ook voor kleine zusters. Dit zijn bijvoorbeeld lessen in het Arabisch en Koranonderwijs. Maar er worden ook lessen en presentaties gegeven over de Islam en over Islamitische onderwerpen. De groep speelt ook een belangrijke rol in het inzamelen van geld voor de Nieuwbouw Moskee.

Deze vrouwencommissie is ook het eerste aanspreekpunt voor het bestuur wat betreft vrouwenactiviteiten in de moskee.

De groep staat altijd open voor nieuwe ideeën. Wie mee wil doen met allerlei activiteiten of zelf activiteiten organiseren kan contact opnemen met de groep.

Wil je contact opnemen met de vrouwencommissie? Dat kan via onderstaand e-mail adres: vrouwencommissie@moskeenasser.nl